Το Βιογραφικό μου σημείωμα

Name: Evagelos A. Vazas
Profession: Web Design - Web Templates Designer

...με λίγα λόγια:

Ασχολούμαι επίσημα με το Web Design εδώ και 7 χρόνια. Τα τελευταία 3 χρόνια εργάζομαι ως ελεύθερος επαγγελματίας και διαθέτω προσωπική επιχείρηση στο Χαλάνδρι Αττικής.

Οι υπηρεσίες που παρέχω επικεντρώνονται κυρίως στον χώρο του διαδικτύου, και πιο συγκεκριμένα:

  1. στην γραφιστική ανάπτυξη και το σχεδιασμό μιας ιστοσελίδας,
  2. στην μετατροπή της σε καθαρό, φιλικό με τις μηχανές αναζήτησης, κώδικα (HTML CSS), και τέλος
  3. στο στήσιμο ενός πλήρους δυναμικού website με περιεχόμενο (Joomla, Virtuemart, k2, Joomfish, T3 Templates, κλπ)

 

Σε τι μπορώ να βοηθήσω;

Εάν βρίσκεστε σε φάση αναζήτησης ενός επαγγελματία, με πολυετή εμπειρία στο κομμάτι του web design και με αρκετό πάθος για το αντικείμενο όπου ασχολείται αποκλειστικά και μόνο με αυτό, τότε δε χρειάζεται να ψάχνετε άλλο.

Είμαι σε θέση να σας καλύψω σε όλο το δύσκολο κομμάτι του σχεδιασμού μιας ιστοσελίδας (εικαστική προσέγγιση με χρήση Illustrator και Photoshop, HTML/CSS, JQuery effects) έως και την παράδοση της σε ένα πλήρες δυναμικό website, δοκιμασμένo στους 5 διασημότερους browsers (Internet Explorer, Mozilla Firefox, Opera, Safari, Chrome). Πιο συγκεκριμένα:

  • Σχεδιάζω σε Adobe Illustrator, Flash και Photoshop, το Template για το website των πελατών σας, χρησιμοποιώντας την υπάρχουσα εταιρική ταυτότητα (logo) ή δημιουργώντας μια νέα (branding) όπου μπορεί να χρησιμοποιηθεί και για περαιτέρω διαφήμιση σε άλλα μέσα (fliers, brochures, κλπ.).
  • Υλοποιώ το εικαστικό (template) που θα σχεδιασθεί, σε καθαρό / valid κώδικα HTML και CSS, Φιλικό για οποιαδήποτε δυναμική χρήση (CMS).
  • Δημιουργία οπτικών Effects στηριζόμενα σε JQuery και Flash κώδικα.
  • Υλοποίηση του website χρησιμοποιώντας το διάσημο Joomla, με όλα τα components και modules που θα απαιτηθούν (π.χ. Virtuemart, K2, Joomfish, Τ3 Templates κλπ).
  • Λειτουργικός έλεγχος του website σε όλους τους γνωστούς Browsers (Internet Explorer, Mozilla Firefox, Opera, Safari, Chrome) ώστε να διασφαλιστεί το ιδανικό αποτέλεσμα και η τεχνική αρτιότητα του κώδικα.
  • Σας υποστηρίζω στη δημιουργία - σχεδιασμό των banner ads του website, που θα χρησιμοποιήσετε σε κάποια καμπάνια και σε οποιοδήποτε format επιθυμείτε (.swf, .gif, .png, .jpg, κλπ).
Custom Web Templates